Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.

Misyon: Ulusal ve Evrensel değerlerin farkında olup, değişim ve gelişime açık, demokratik toplum düzenini benimseyen;kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı, özgür, katılımcı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; bilginin yanında, uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı mutlu, başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Servis Bilgisi: 08.00-14:15
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0476 2241206

WEB - https://fatihio76.meb.k12.tr

Adres - EMEK MAH. 256 NCI SK. FATIH SULTAN MEHMET ILKOKULU BLOK NO: 4 MERKEZ / IĞDIR

Yerleşim Yeri - Emek Mh. 256.Sk No:1 Iğdır

Ulaşım 04762241206